OPINIA  Z DNIA 14.06.2017r.

Szkolenie: Przygotowanie i realizacja inwestycji budowlanych ze szczególnym uwzględnieniem nowelizacji KPA obowiązującej od 01.06.2017r.

 

Szkolenie było bardzo przydatne. Przede wszystkim dzięki wysokiemu poziomowi wiedzy i doświadczenia osoby szkolącej – Pani mec. Joanny Sebzdy-Załuskiej, jej komunikatywności. Bardzo interesująco została ujęta tematyka szkolenia przez powiązanie z dotychczasowymi przepisami, pokazana na szerszym tle. Prowadząca nie ograniczyła się do zaprezentowania i skomentowania zmian w Kodeksie postępowania administracyjnego, ale omowiła zmiany w Prawie budowlanym, praktykę organow, orzecznictwo, wszystko w związku z oczekiwaniami inwestorow. Udało się na jednym szkoleniu pokazać rożne punkty widzenia i przybliżyć urzędnikom problemy inwestorow i odwrotnie.

Strona organizacyjna bez zarzutu. Szkolenie gorąco polecam i chętnie wezmę udział w kolejnych.

NADAWCA: marek.adamowicz@um.wroc.pl

NAPISZ SWOJĄ OPINIĘ

OPINIA Z DNIA 27.07.2017r.

Bardzo polecam szkolenia organizowane przez firmę szkoleniową Kompetencja. Profesjonalna i rzetelna organizacja oraz wysoki poziom merytoryczny szkoleń. Istnieje też możliwość zamówienia szkolenia wewnętrznego nawet dla małej grupy, z czego zamierzam skorzystać.Polecam!

NADAWCA: zeuspl@yahoo.com

OPINIA Z DNIA 20.08.2017r.

Profesjonalne podejście i dobra organizacja! Warte polecenia.

NADAWCA: aga2prosc@wp.pl

OPINIA Z DNIA 28.08.2017r.

Szkolenie bardzo przydatne. Zagadnienia przedstawione w sposób rzeczowy i przede wszystkim ciekawy, uwzględniający aspekty istotne dla inwestorów i organów. Omówione zostały nie tylko najnowsze zmiany w kpa i prawie budowlanym, ale także konsekwencje ich wprowadzenia.

Szkolenie w pełni profesjonalne – zarówno pod względem merytorycznym, jak i organizacyjnym.

Nazwa firmy oddaje rzeczywiste wrażenia.

NADAWCA: anna.leszczyna@um.wroc.pl

OPINIA Z DNIA 17.10.2017r.

Szkolenie spełniło jak najbardziej moje oczekiwania, świetnie przygotowana Pani Prowadząca, z dużą wiedzą merytoryczną i oraz praktycznym podejściem do tematu, bogaty materiał dydaktyczny, organizacja szkolenia na wysokim poziomie. Polecam!

NADAWCA: j.schubert.zosz@o2.pl

OPINIA Z DNIA 06.12.2017r.

Szkolenie: „Kolejna zmiana warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie” prowadzone przez Pana Gabriela Marka odbyło się w dniu 28 listopada 2017 r.. Poziom jak i zakres merytoryczny szkolenia był bardzo wysoki. Organizacja również bardzo dobra. Polecam, warto skorzystać.

NADAWCA: t.czerwinski@powiat.klodzko.pl