Szkolenie było bardzo przydatne. Przede wszystkim dzięki wysokiemu poziomowi wiedzy i doświadczenia osoby szkolącej – Pani mec. Joanny Sebzdy-Załuskiej, jej komunikatywności. Bardzo interesująco została ujęta tematyka szkolenia przez powiązanie z dotychczasowymi przepisami, pokazana na szerszym tle. Prowadząca nie ograniczyła się do zaprezentowania i skomentowania zmian w Kodeksie postępowania administracyjnego, ale omowiła zmiany w Prawie budowlanym, praktykę organow, orzecznictwo, wszystko w związku z oczekiwaniami inwestorow. Udało się na jednym szkoleniu pokazać rożne punkty widzenia i przybliżyć urzędnikom problemy inwestorow i odwrotnie. Strona organizacyjna bez zarzutu. Szkolenie gorąco polecam i chętnie wezmę udział w kolejnych.

OPINIA Z DNIA 14.06.2017r.

Bardzo polecam szkolenia organizowane przez firmę szkoleniową Kompetencja. Profesjonalna i rzetelna organizacja oraz wysoki poziom merytoryczny szkoleń. Istnieje też możliwość zamówienia szkolenia wewnętrznego nawet dla małej grupy, z czego zamierzam skorzystać. Polecam!

OPINIA Z DNIA 27.07.2017r.

Profesjonalne podejście i dobra organizacja! Warte polecenia.

OPINIA Z DNIA 20.08.2017r.

Szkolenie bardzo przydatne. Zagadnienia przedstawione w sposób rzeczowy i przede wszystkim ciekawy, uwzględniający aspekty istotne dla inwestorów i organów. Omówione zostały nie tylko najnowsze zmiany w kpa i prawie budowlanym, ale także konsekwencje ich wprowadzenia Szkolenie w pełni profesjonalne – zarówno pod względem merytorycznym, jak i organizacyjnym. Nazwa firmy oddaje rzeczywiste wrażenia.

OPINIA Z DNIA 28.08.2017r.

Szkolenie spełniło jak najbardziej moje oczekiwania, świetnie przygotowana Pani Prowadząca, z dużą wiedzą merytoryczną i oraz praktycznym podejściem do tematu, bogaty materiał dydaktyczny, organizacja szkolenia na wysokim poziomie. Polecam!

OPINIA Z DNIA 17.10.2017r.

Szkolenie “Specustawa Mieszkaniowa”. Bardzo ciekawie przeprowadzone szkolenie, Pani mec. Joanna Sebzda- Załuska imponuje ogromną wiedzą merytoryczną . Wykład podparty praktycznymi przykładami. Chętnie skorzystam z innych tematów w przyszłości.

OPINIA Z DNIA 20.09.2018r.

Tydzień temu miałam okazję uczestniczyć w szkoleniu ze Specustawy mieszkaniowej. Szkolenie oraz otrzymane materiały szkoleniowe oceniam bardzo wysoko. Pomimo bardzo “świeżego” tematu, Pani Prowadząca była przygotowana i z pełnym zaangażowaniem wyjaśniała wszystkie zaistniałe zmiany. W trakcie szkolenia Pani trener “wciągała” uczestników do dyskusji, co też wg mnie bardzo uatrakcyjniało to szkolenie. Polecam.

OPINIA Z DNIA 25.09.2018r.

Szkolenie było bardzo rzeczowe i w pełni profesjonalne spełniając tym samym moje oczekiwania.

OPINIA Z DNIA 26.09.2018r.

To było moje trzecie szkolenie prowadzone przez mec. Joannę Sebzda- Załuską. Jak zawsze szkolenie ciekawe i przede wszystkim merytoryczne. Dla mnie dużym atutem jest przedstawianie licznych przykładów z praktyki. Dziękuję.

OPINIA Z DNIA 27.09.2018r.

Ostatnio miałam okazję uczestniczyć w szkoleniu “Jak w praktyce unikać korekt finansowych w projektach UE i uchylać korekty już nałożone” prowadzone przez pana Grzegorza Karwatowicza. Szkolenie było na bardzo wysokim poziomie. To co dla mnie najważniejsze, nie tylko przedstawiana była teoria, ale przede wszystkim liczne przykłady z praktyki trenera. Trener w ciekawy sposób prowadził szkolenie, momentami dowcipnie. Polecam.

OPINIA Z DNIA 18.03.2019r.

Szkolenie oceniam bardzo wysoko. Na wszystkie moje pytania, a było ich naprawdę sporo, trener Grzegorz Karwatowicz odpowiedział szczegółowo. Bardzo kompetentna osoba, która stara się nie tylko dobrze przeprowadzić szkolenie, ale przede wszystkim przekazać wiedze w sposób zrozumiały dla uczestników.

OPINIA Z DNIA 20.03.2019r.

NAPISZ SWOJĄ OPINIĘ